skip to Main Content
Berhenti Merokok Untuk Kali Ke Dua

Berhenti Merokok untuk Kali ke Dua

Yup, azam 2014.

Sempena dengan peningkatan kos sara hidup dan kesedaran kendiri yang merokok itu membazir, maka aku berhenti merokok sekali lagi.. untuk kali ke-2.

Setahun yang lepas, aku hisap balik rokok sebab sangat stress dengan projek SRS Pemandu. Memang gila babi stress. Stress dengan requirement & stress dengan client. Maka, aku hisap rokok semula.

Sekarang projek SRS Pemandu tu dah masuk fasa ke-2. Stress masih ada tapi sebab aku mmg dah berazam nak berenti… maka aku teruskan niat suci ini.

Alhamdulillah, aku dah pernah buat sebelum ini dan aku yakin aku tak de masalah untuk buat sekali lagi

Ts. Johari Rahmad

Ts. Johari Rahmad adalah graduan Software and Animation dari Multimedia University Cyberjaya & Melaka dan pengalaman bertahun-tahun sebagai pengajar dan jurulatih profesional untuk Pengaturcara PHP, Wordpress dan Pemasaran Digital.

Beliau berdaftar dengan MBOT sebagai Teknologis dan juga merupakan Certified HRD Corp Trainer.

Sepanjang kerjayanya, beliau telah membangunkan set kemahiran dalam pembangunan laman web, pembangunan software dan pemasaran digital. Beliau berharap dapat menggunakan pengalamannya untuk membantu orang lain mempelajari teknik-teknik dalam keberadaan digital yang lain seperti laman web, media sosial, elearning, SEO dan sebagainya.

Pada masa ini beliau bekerja sebagai pengarah di Karya Media Sdn Bhd dan menyediakan pelbagai kursus latihan pengaturcaraan dan pemasaran digital kepada orang ramai.

Back To Top
×Close search
Search