skip to Main Content
Ramai Orang Mencari Cara-cara Untuk Memohon Gelaran Ts.

Ramai Orang Mencari Cara-cara untuk Memohon Gelaran Ts.

Aku sedang menguruskan migrasi Google Analytics Universal kepada Google Analytis 4 (GA4). Disebabkan sibuk dengan urusan kerja & domestik, aku belum sempat nak geledah tentang features GA4 ni. Nanti aku akan terangkan dan buat post tentang GA4 ni.

Sambil-sambil update tu, aku check Google Search Console untuk website joharirahmad.com ni. Organic traffic naik disebabkan oleh orang mencari tentang Ts. (Technology Specialist) yang diberikan oleh MBOT.

Organic Reach Macam Mana Nak Dapatkan Ts.

Semoga posts tersebut memberi kemudahan kepada mereka. Jangan lupa nak renew Ts. setiap tahun!

Ts. Johari Rahmad

Ts. Johari Rahmad adalah graduan Software and Animation dari Multimedia University Cyberjaya & Melaka dan pengalaman bertahun-tahun sebagai pengajar dan jurulatih profesional untuk Pengaturcara PHP, Wordpress dan Pemasaran Digital.

Beliau berdaftar dengan MBOT sebagai Teknologis dan juga merupakan Certified HRD Corp Trainer.

Sepanjang kerjayanya, beliau telah membangunkan set kemahiran dalam pembangunan laman web, pembangunan software dan pemasaran digital. Beliau berharap dapat menggunakan pengalamannya untuk membantu orang lain mempelajari teknik-teknik dalam keberadaan digital yang lain seperti laman web, media sosial, elearning, SEO dan sebagainya.

Pada masa ini beliau bekerja sebagai pengarah di Karya Media Sdn Bhd dan menyediakan pelbagai kursus latihan pengaturcaraan dan pemasaran digital kepada orang ramai.

Back To Top
×Close search
Search