skip to Main Content

Blog sendiri!

Tujuan blog ni dibuat adalah untuk aku berkongsi ilmu dan pendapat. Tak ada benda-benda peribadi sangat. Kalau ada apa-apa yang anda boleh pelajari di sini, ambillah dan aku doakan supaya ilmu dan pendapat yang anda ambil dari sini akan digunakan semula demi pembangunan ummah 😉

Setakat ni aku nak kongsikan beberapa tutorial yang pernah aku buat dulu. Akan datang aku akan tulis tentang beberapa tips programming, produktiviti, analitiks (analytics) dan pengalaman-pengalaman penting dalam pembuatan Kapasitor serta projek-projek lain.

Insya Allah 😉

Ts. Johari Rahmad

Ts. Johari Rahmad adalah graduan Software and Animation dari Multimedia University Cyberjaya & Melaka dan pengalaman bertahun-tahun sebagai pengajar dan jurulatih profesional untuk Pengaturcara PHP, Wordpress dan Pemasaran Digital.

Beliau berdaftar dengan MBOT sebagai Teknologis dan juga merupakan Certified HRD Corp Trainer.

Sepanjang kerjayanya, beliau telah membangunkan set kemahiran dalam pembangunan laman web, pembangunan software dan pemasaran digital. Beliau berharap dapat menggunakan pengalamannya untuk membantu orang lain mempelajari teknik-teknik dalam keberadaan digital yang lain seperti laman web, media sosial, elearning, SEO dan sebagainya.

Pada masa ini beliau bekerja sebagai pengarah di Karya Media Sdn Bhd dan menyediakan pelbagai kursus latihan pengaturcaraan dan pemasaran digital kepada orang ramai.

Back To Top
×Close search
Search