skip to Main Content
Pemasaran Email Untuk Usahawan

Pemasaran Email untuk Usahawan

Mahu pelbagaikan pemasaran perniagaan anda? Pemasaran Email merupakan salah satu cara untuk anda engage pelanggan. Teknik ini digunakanpakai oleh hampir semua website ecommerce seperti Lelong, Zalora & Groupon. Setiap hari anda mendapat email daripada website ini bukan? Tahu tak berapa anggaran kos / RM untuk membuat pemasaran email sebegini?

Zero. Kosong.

Tak perlu keluar duit untuk ini. Anda cuma perlu download ebook saya sahaja. Dalam tu, saya terangkan bagaimana caranya untuk anda setup sendiri dan contoh strategi yang anda boleh gunakan. Bayangkan, dalam masa 2 jam, anda akan dapat menguasi cara membuat pemasaran email dan boom! esoknya anda dah boleh engage beribu-ribu pelanggan anda.

Berminat? Nak cuba buat sendiri tak?

Download ebook saya sekarang

Ts. Johari Rahmad

Ts. Johari Rahmad adalah graduan Software and Animation dari Multimedia University Cyberjaya & Melaka dan pengalaman bertahun-tahun sebagai pengajar dan jurulatih profesional untuk Pengaturcara PHP, Wordpress dan Pemasaran Digital.

Beliau berdaftar dengan MBOT sebagai Teknologis dan juga merupakan Certified HRD Corp Trainer.

Sepanjang kerjayanya, beliau telah membangunkan set kemahiran dalam pembangunan laman web, pembangunan software dan pemasaran digital. Beliau berharap dapat menggunakan pengalamannya untuk membantu orang lain mempelajari teknik-teknik dalam keberadaan digital yang lain seperti laman web, media sosial, elearning, SEO dan sebagainya.

Pada masa ini beliau bekerja sebagai pengarah di Karya Media Sdn Bhd dan menyediakan pelbagai kursus latihan pengaturcaraan dan pemasaran digital kepada orang ramai.

Back To Top
×Close search
Search