skip to Main Content
Slide Pembentangan Workshop Cpanel Ninja Di #Bahtera

Slide Pembentangan Workshop Cpanel Ninja di #Bahtera

Terima kasih kepada yang hadir ke workshop Cpanel Ninja semasa program Bahtera tempoh hari. Semoga apa yang saya kongsikan memberi manfaat dalam perniagaan anda, insya Allah.

Selain itu,

Link untuk muat turun slide ada di hujung post ini.

Di sini saya memohon maaf atas sebarang kekasaran bahasa di sepanjang 2 jam workshop tersebut. Pastinya 2 jam tersebut tidak cukup bagi saya berkongsi tips-tips tentang penjimatan laman web. Oleh itu, beberapa siri workshop berkaitan laman web akan diadakan pada masa akan datang. Kali ini, kita akan buat hands-on / praktikal terus.

Nantikan pengumuman saya ya?

Nah, inilah slide pembentangan Workshop Cpanel Ninja di KLCC tempoh hari.

Ts. Johari Rahmad

Ts. Johari Rahmad adalah graduan Software and Animation dari Multimedia University Cyberjaya & Melaka dan pengalaman bertahun-tahun sebagai pengajar dan jurulatih profesional untuk Pengaturcara PHP, Wordpress dan Pemasaran Digital.

Beliau berdaftar dengan MBOT sebagai Teknologis dan juga merupakan Certified HRD Corp Trainer.

Sepanjang kerjayanya, beliau telah membangunkan set kemahiran dalam pembangunan laman web, pembangunan software dan pemasaran digital. Beliau berharap dapat menggunakan pengalamannya untuk membantu orang lain mempelajari teknik-teknik dalam keberadaan digital yang lain seperti laman web, media sosial, elearning, SEO dan sebagainya.

Pada masa ini beliau bekerja sebagai pengarah di Karya Media Sdn Bhd dan menyediakan pelbagai kursus latihan pengaturcaraan dan pemasaran digital kepada orang ramai.

Back To Top
×Close search
Search