skip to Main Content
Global Mentoring Walk 2018

Global Mentoring Walk 2018

Bersempena dengan Tahun Memperkasa Wanita 2018, Jaringan Usahawan Wanita Bumiputra Malaysia (WENA) dan Girls In Tech Malaysia, dengan usahasama Jabatan Pembangunan Wanita (JPW) dan Vital Voices akan mengadakan sebuah program yang berfokuskan usahawan iaitu Global Mentoring Walk.

✨Tarikh : 17 Mac 2018 (Sabtu)
✨Masa : 7.30 pagi – 12.00 petang
✨Tempat : Tapak Kanopi, Taman Botani Perdana, Kuala Lumpur

Apa yang anda perlu tahu tentang GLOBAL MENTORING WALK?

Global Mentoring Walk adalah sebuah program yang memberikan anda peluang untuk mendapatkan bimbingan daripada mentor yang berpengalaman di dalam pelbagai industri.

Ini adalah “Once in the Lifetime Opportunity” bagi mendapatkan nasihat FREE daripada mentor-mentor yang berpengalaman! Ya! Penyertaan adalah PERCUMA!

Jika anda berminat untuk menyertai program ini secara PERCUMA, tekan link ini untuk pendaftaran!

Sebarang pertanyaan, boleh hubungi:
Cik Maizura Rani – 010 4000 434
Cik Hanisah Zainal – 010 4000 436

Jangan lepaskan peluang keemasan ini! Daftar sekarang!

#TMW18
#WanitaGemilang
#WomenEmpowerment
#GlobalMentoringWalk

Ts. Johari Rahmad

Ts. Johari Rahmad adalah graduan Software and Animation dari Multimedia University Cyberjaya & Melaka dan pengalaman bertahun-tahun sebagai pengajar dan jurulatih profesional untuk Pengaturcara PHP, Wordpress dan Pemasaran Digital.

Beliau berdaftar dengan MBOT sebagai Teknologis dan juga merupakan Certified HRD Corp Trainer.

Sepanjang kerjayanya, beliau telah membangunkan set kemahiran dalam pembangunan laman web, pembangunan software dan pemasaran digital. Beliau berharap dapat menggunakan pengalamannya untuk membantu orang lain mempelajari teknik-teknik dalam keberadaan digital yang lain seperti laman web, media sosial, elearning, SEO dan sebagainya.

Pada masa ini beliau bekerja sebagai pengarah di Karya Media Sdn Bhd dan menyediakan pelbagai kursus latihan pengaturcaraan dan pemasaran digital kepada orang ramai.

Back To Top
×Close search
Search