skip to Main Content

Mari hancurkan masa depan anda dengan pelaburan emas

Kalau nak duit, bekerjalah. Susah macam mana pon fokuslah segala pancaindera engkau pada usaha mencari rezeki. Bila asas rezeki tu dah ada, barulah kau kembangkan kepada keselamatan (insurans) atau pelaburan.

Yang tamak sangat sanggup ambil loan semata-mata buat pelaburan tu sila ambil iktibar. Susah kan Bank Negara dah ambush.

-dihantar menggunakan WordPress untuk Android

Ts. Johari Rahmad

Ts. Johari Rahmad adalah graduan Software and Animation dari Multimedia University Cyberjaya & Melaka dan pengalaman bertahun-tahun sebagai pengajar dan jurulatih profesional untuk Pengaturcara PHP, Wordpress dan Pemasaran Digital.

Beliau berdaftar dengan MBOT sebagai Teknologis dan juga merupakan Certified HRD Corp Trainer.

Sepanjang kerjayanya, beliau telah membangunkan set kemahiran dalam pembangunan laman web, pembangunan software dan pemasaran digital. Beliau berharap dapat menggunakan pengalamannya untuk membantu orang lain mempelajari teknik-teknik dalam keberadaan digital yang lain seperti laman web, media sosial, elearning, SEO dan sebagainya.

Pada masa ini beliau bekerja sebagai pengarah di Karya Media Sdn Bhd dan menyediakan pelbagai kursus latihan pengaturcaraan dan pemasaran digital kepada orang ramai.

Back To Top
×Close search
Search